loggo_hjorne lgo_bif
logo venstre2

Bjørndal - Hauketo: 0-1 (0-0)      <tilbake til Bjørndal IF hoveside>

Laget: Martin Ekstrøm, Markus Engelstad, Kristian Lund, Adrian Schreier, Marius Taftø Petersen, Pajtim Aslani, Thomas Kristensen, Fredrik Samuelsen, Mathias Samuelsen, Morten Haagensen, Jørgen Marius Jensen.

Innbyttere: Mikael Samuelsen, David Fortes, Tommy Levin Sletholdt.

0-1: 66. min.

Gule kort: ingen. - Røde kort: ingen.

Dagen var kommet, Bjørndal skulle slå tilbake med seier over Hauketo. (Som vi slo 5-0 i treningskamp og som røyk på et 8-3 tap i første match.) Det skulle vise seg å bli en miserabel affære.

Etter en særdeles dårlig første omgang, men null høydepunkter ble det gjort noen grep til pause som løftet spillet noe. Vi prøvde å jobbe inn ledelsen ved å presse høyt og med mange i angrep.

Mot spillets gang treffer en noe uklar klarering Hauketos ensomme spiss som får drømmetreff på ballen og setter den i mål via tverligger og keeper. Hauketo tok ledelsen mot spillets gang og den ledelsen trygget de helt inn.

Dommeren blåste av kampen etter en flau forespilling av en gjeng som må tilbake til tegnearket for å finne formen. Neste kamp mot Toten-Kam på den deilige grønne matten på Ekeberg blir en match som er uhyre viktig å vinne. Kanskje vi allerede har kommet i en posisjon der vi blir regnet som underdogs og ræva, da håper jeg samtlige har planer om å vise de at situasjonen er annerledes!

Snakkast!

 

jansam.net